Maks and meryl relationship - Kelam kabut bila mak balik - 3 part

Category

Kelam kabut bila mak balik - 3 part - Maks and meryl relationship

Kelam kabut bila mak balik - 3 part 1

Span classnews_dt04022016spannbsp018332hahaha kelam kabut jadinya bila mek siti salam pantai timur ajar shah dan zura tarian mak yong macammacam hal lah diaorang ni jom kita tengok lulus ke tak diaorang buat tarian mak.

Kelam kabut bila mak balik - 3 part 2

Span classnews_dt30092018spannbsp018332no64 การตอนกกวกโดยใชกรงเพนยดหรอครนปกและครนแขวนใน.

Kelam kabut bila mak balik - 3 part 3

Span classnews_dt06032018spannbsp018332mak sakit tanak jagabila mak dah takde mulalah kita merepek dalam facebook mak saya sayang mak ustaz shamsuri ahmad 2018 assalamualaikumselamat datang ke channel taman syurga awaksatu.

Kelam kabut bila mak balik - 3 part 4

Span classnews_dt06062018spannbsp018332jadi bila hantar jahit dapat lah cari kain yang kita suka dan selesa sikit anak2 punya pun kak elly akan hantar tempah biar diaorang pakai kurung tradisional jer tak yah nak peplum2 sangatmuahahaha dah 2 tahun tak sedondon pagi raya masing2 ada warna kesukaan lantak lah situ janji korang happy.

Kelam kabut bila mak balik - 3 part 5

kelam kabut channel 328 likes tv channel mat siam sesat hanya tuhan islam boleh tolong dia kata begini masa dia sesatdia rasa takutdan macam2 dia nampakdia mintak tolong dgn tuhan diatapi tak jumpa juga jalan keluar rasa takut macam rasa nak matikecut perut nampak aneh2masa tu lah ingat mak bapak dan adek beradek.

Kelam kabut bila mak balik - 3 part 6

Berbanding dgn mak rasanya menjaga mak lebih senang mak kv semasa hidup nya seorang yg garang dgn anak2 bercakap dgn nya perlu berhati hati agar tiada salah faham takde senda gurau semuanya serius tp bila dia sakit perangai nya terus berubah mesra dan boleh bergurau hanya dok diam cuma bersungut lenguh2 takde apa yg pelik bagi kami cuma picit2kan badan dia dan uruskan.

Kelam kabut bila mak balik - 3 part 7

kelam kabut jadi bila salah sorang menangis qaiser menangis pastu mesti runako ikut tak boleh dengar langsung la abang dia nangis kalau runako nangis qaiser pulak buat perangai dia cukup menyampah kalau adik dia nangis hahaha sebab dia tau kalau adik nangis nanti memi dia dukung and bagi susu kalau dia nampak aku bagi susu dia jerit la no no no hahaha berebut pitam mak nak.

Kelam kabut bila mak balik - 3 part 8

9 bila dia suruh kau pilih folder mana ko nak campak file tu kau campak je dulu dalam folder testdisk tu sendiri lepastu tekan c lagi sekali.

Kelam kabut bila mak balik - 3 part 9

Pagi tadi cuma hantar en ady ke office semalam dia dah cuti tak kan hari nie nak cuti lagi kan dan kemudian aku kembali ke rumah mak lepak jap dan angkut budak2 sumer balik ke rumah.

Kelam kabut bila mak balik - 3 part 10